Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulnesstraining januari 2023

1 januari 2023 @ 8:00 AM - 5:00 PM

Mindfulnesstraining januari 2023

Ik moet zo veel, Het is zo druk…. Hoe kan het anders?

Wil jij anders om gaan met tegenslagen? Meer genieten van het leven? Een mindfulnesstraining helpt je een stap te zetten in de goede richting.

Achtweekse mindfulnesstraining

In januari 2023start WilFlow Mindfulness met een achtweekse mindfulnessstraining in de omgeving van Capelle aan den IJssel  (bij voldoende aanmeldingen).

De mindfulnesstraining is gericht op het aanleren van de vaardigheid mindfulness. Een vaardigheid die je helpt, anders in het leven te staan. Bewuste keuzes te maken in plaats van reageren op de automatische piloot. Keuzes maken die goed zijn voor jou. Je leert de beginselen om bewust te leven, in het hier en nu, zonder oordeel over dat wat je ervaart. De techniek die je aanleert tijdens de training, helpt anders om te gaan met stress en pijn. Centraal in deze training staan:

  • (aandachts)oefeningen
  • stresseducatie
  • (zelf)onderzoek

Een aantal belangrijke thema’s passeren hierbij de revue. Een voorbeeld hiervan is het thema: goed voor jezelf zorgen. De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur en een stiltedag. Je krijgt een werkmap. Elke week krijg je na afloop van de training de theorie mee die behandeld is, zodat je deze thuis nog eens rustig na kunt lezen.

 

Praktische gegevens

Deze gegevens worden nog nader aangevuld.

 

 

Aanmelden

Aanmelden voor een training kan ook door een mail te sturen naar aanmelden@wilflow.nl (of klik op Meld je aan).

Na aanmelding ontvang je een korte vragenlijst. Daarna volgt een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek praten we over de training en de wederzijdse verwachtingen. Na afloop van het gesprek volgt de definitieve aanmelding.

De kosten bedragen € 325 (inclusief btw).

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstraining gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk in de polisvoorwaarden of de mindfulnesstraining wordt vergoed.

Misschien ook interessant

Andere mogelijkheden bij WilFlow

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Bekijk de mogelijkheden voor individuele begeleiding om anders om te gaan met stress

Kom je het ook naar de mindfulnesstraining?

 

Gun jezelf tijd en leer jij anders om gaan met tegenslagen en stress. Zet jouw eerste stap in de goede richting. Leer meer genieten van de kleine dingen in het leven. Investeer in je eigen geluk.
Samen gaan we aan de slag. Ik neem je mee op je pad. Kom je ook?

 

Warme groeten,

Michelle

wandelende trainer

Gegevens

Datum:
1 januari 2023
Tijd:
8:00 AM - 5:00 PM

Organisator

Michelle werkzaam bij WilFlow Mindfulness
Telefoon:
06-33648529