Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulnesstraining januari 2023

16 januari 2023 @ 7:30 PM - 10:00 PM

Mindfulnesstraining januari 2023

Zorgen om jouw kind met ASS/ AD(H)D?

Worstel je met onbegrip en met jezelf?

Wil je beter voor jezelf zorgen? Wil jij anders om gaan met stress en tegenslagen en meer genieten van het leven? Slaap je slecht, pieker je veel of heb je allelei vage klachten? Wil jij investeren in jezelf en dingen anders doen. Door het volgen van een mindfulnesstraining zet je een stap in de goede richting.

Achtweekse mindfulnesstraining

In januari 2023 start WilFlow Mindfulness met een achtweekse mindfulnessstraining in het Huis van de Wijk Fascinatio in Capelle aan den IJssel  (bij voldoende aanmeldingen) speciaal voor ouders met kinderen met ASS/ AD(H)D.

Als ouder van een kind met ASS/ AD(H)D is het leven niet altijd makkelijk. Het is vaak veel regelen, rekening houden met en concessies doen. Vaak loopt een ouder met alle goede intenties en uit liefde voor zijn/haar kind de eigen grenzen voorbij.

De mindfulnesstraining is gericht op het aanleren van de vaardigheid mindfulness. Een vaardigheid die je helpt, anders in het leven te staan. Bewuste keuzes te maken in plaats van reageren op de automatische piloot. Keuzes maken die goed zijn voor jou. Je leert de beginselen om bewust te leven, in het hier en nu, zonder oordeel over dat wat je ervaart. De techniek die je aanleert tijdens de training, helpt anders om te gaan met stress en pijn. Centraal in deze training staan:

  • (aandachts)oefeningen
  • stresseducatie
  • (zelf)onderzoek

Een aantal belangrijke thema’s passeren hierbij de revue. Een voorbeeld hiervan is het thema: goed voor jezelf zorgen. De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur en een stiltedag. Je krijgt een werkmap, zodat je dingen nog eens op je gemak thuis kan doorlezen. Elke week krijg je na afloop van de training de theorie mee die behandeld is.

 

Praktische gegevens

De training start maandagavond 16 januari om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur.

Data:

  • 16, 23 en 30 januari
  • 6, 13 en 20 februari
  • 6 en 13 maart

De stiltedag vindt plaats op 11 maart van 9:30 uur tot 14:30 in het Huis van de Wijk Oostgaarde (in tegenstelling tot de rest van de training).

Plaats:

Het Huis van de Wijk Fascinatio, Fascinatio Boulevard 466, 2909 VA in Capelle aan den IJssel.

 

Aanmelden

Aanmelden voor een training kan ook door een mail te sturen naar aanmelden@wilflow.nl (of klik op Meld je aan).

Na aanmelding ontvang je een korte vragenlijst. Daarna volgt een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek praten we over de training en de wederzijdse verwachtingen. Na afloop van het gesprek volgt de definitieve aanmelding.

De kosten bedragen € 325 (inclusief btw).

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstraining gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het Zilveren Kruis vergoedt bijvoorbeeld € 250. Hiermee komt de eigen bijdrage op € 75.

Kijk in de polisvoorwaarden of de mindfulnesstraining wordt vergoed.

Misschien ook interessant

Andere mogelijkheden bij WilFlow

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Bekijk de mogelijkheden voor individuele begeleiding om anders om te gaan met stress

Kom je het ook naar de mindfulnesstraining?

 

Gun jezelf tijd en leer jij anders om gaan met tegenslagen en stress. Neem de regie in eigen handen. Zet jouw eerste stap in de goede richting. Leer meer genieten van de kleine dingen in het leven en jouw kind. Investeer in je eigen geluk.
Samen gaan we aan de slag. Ik neem je mee op je pad. Kom je ook?

 

Warme groeten,

Michelle

wandelende trainer

Gegevens

Datum:
16 januari 2023
Tijd:
7:30 PM - 10:00 PM
Site:
www.wilflowmindfulness.nl

Organisator

Michelle werkzaam bij WilFlow Mindfulness
Telefoon:
06-33648529

Locatie

Huis van de wijk Fascinatio
Fascinatio Boulevard 466
Capelle aan den IJssel, 2909VA Nederland
+ Google Maps